Champions League

Οι σκέψεις του Χιμένεθ και το 3-5-2

Πριν το πρώτο ματς με την ΤΣΚΚΑ «έπαιξε» σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ΑΕΚ με τρία στόπερ στο ΟΑΚΑ. Ο Χιμένεθ εγκατέλειψε αυτήν τη σκέψη, αλλά πλέον είναι πιο πιθανό να το πράξει στη Μόσχα.

Οι πιθανότητες της ΑΕΚ για πρόκριση στα play offs του Champions League είναι λίγες μετά το 2-0 της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, αλλά η Ένωση θα πάει στη Μόσχα για να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ματς, άκρως ανταγωνιστική και… όπου βγει.

Πάνω σε αυτήν τη λογική, ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται πολύ σοβαρά να παρατάξει, όπως έδειξε την Δευτέρα, την ομάδα του με τρεις παίκτες στην οπισθοφυλακή (3-5-2). Πρόκειται για κάτι που είχε στριφογυρίσει στο μυαλό του έντονα πριν την αναμέτρηση στην Ελλάδα. Τελικά, δεν το εφάρμοσε, αλλά μοιάζει πολύ πιο πιθανό να το πράξει τώρα.

Επιπλέον, έχει δοκιμάσει το 4-4-1-1 και το 4-4-2 βέβαια.

Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τσινγκρίνσκι, Βράνιες και Τσότσιτς θα είναι οι τρεις στην άμυνα αν τελικά πάει σε 3-5-2 ο Χιμένεθ, με τον Ουκρανό σε ρόλο λίμπερο. Μπακάκης δεξιά, Λόπες αριστερά. Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι ούτως ή άλλως στον άξονα.
Μπροστά τους χρησιμοποιήθηκε ο Μάνταλος και οι Κλωναρίδης-Λιβάγια θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης.

Οι 21 παίκτες της αποστολής είναι: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x