Stoiximan Super League

Οι συστάσεις του Γεωργιάδη

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη θέση της ομάδας εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει αποκτήσει το προβάδισμα για τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πως για να διατηρήσουν αυτό το πλεονέκτημα χρειάζεται να κερδίσουν τους εναπομείναντες αγώνες με ΠΑΣ, Λεβαδειακό και Πανιώνιο.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε και τις παρατηρήσεις του εν όψει του αγώνα με τους Ηπειρώτες ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος τους είπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης: «Όταν χάνουμε την μπάλα, θα πρέπει να κυνηγάμε τον αντίπαλο για να την πάρουμε άμεσα πίσω».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΣ να βγει στην αντεπίθεση. Είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτόν τον τομέα με παίκτες που ξέρουν να παίζουν στην κόντρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x