Champions League

Οι τελευταίοι επιβάτες για το τρένο των «8»

Το προβάδισμα των πρώτων ματς θέλουν να διατηρήσουν η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν, που υποδέχονται Άρσεναλ και Γιουβέντους αντίστοιχα. Δύσκολο το έργο της Γιούβε, ελπίζουν στο θαύμα οι «κανονιέρηδες».

Δύο εισιτήρια απέμειναν ώστε να σφραγιστούν οι θέσεις για τους τελευταίους επιβάτες του τρένου των «8» στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχουν να έχουν αποκτήσει το προβάδισμα έναντι των Άρσεναλ και Γιουβέντους από τα πρώτα ματς.

Σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει στο «Allianz Arena», όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-2 του πρώτου αγώνα, κόντρα στη Γιουβέντους που θα προσπαθήσει για το θαύμα.

Η αντεπίθεση της «βέκια σινιόρα» στο πρώτο παιχνίδι που έφερε την ισοφάριση από 2-0 σε 2-2, διατηρεί τις ελπίδες της περσινής φιναλίστ, παρόλο που το εγχείρημα πρόκριση έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους Ιταλούς, με τους Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μαρκίσιο να είναι εκτός μάχης, ενώ ο Μάτζουκιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη ο Πεπ Γκουαρντιόλα καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους Μπόατεγκ και Μπαντστούμπερ, ενώ Μαρτίνες και Ρόμπεν είναι αμφίβολοι.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Αλόνσο, Ρόμπεν, Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Κεντίρα, Ερνάνες, Πογκμπά, Μοράτα, Μάντζουκιτς

Σαφώς πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στο έτερο ματς της βραδιάς, με την Μπαρτσελόνα να είναι το απόλυτο φαβορί, μετά τη νίκη με 2-0 στο «Emirates» στο πρώτο παιχνίδι.

Η ήττα εξακολουθεί να μοιάζει άγνωστη λέξη για τους Καταλανούς που έχουν να χάσουν εδώ και 37 ματς, ενώ απόψε διεκδικούν την 10η σερί πρόκριση τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λουίς Ενρίκε θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Πικέ, Σάντρο και Ραφίνια, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τσεχ, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν και Ροζίτσκι, ενώ επιστρέφει ο Κοσιελνί.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Ματιέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Ελνένι, Κάμπελ, Εζίλ, Αλέξις, Ζιρού

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ (21.45 ΟΤΕ Sport 1)

Μπάγερν Μονάχου - Γουβέντους (21.45 OTE Sport 2)

Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x