Europa League

Οι τέσσερις λόγοι για να νικήσει η ΑΕΚ απόψε

Τέσσερις πολύ καλούς λόγους για να κερδίσει έχει η ΑΕΚ απόψε απέναντι στη Ριέκα.

Τα κίνητρα νίκης είναι τεράστια για την ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση με τη Ριέκα για τους ομίλους του Europa League. Κι αυτά αναλύονται στο match programme της αποψινής αναμέτρησης. Νίκη, λοιπόν, απόψε στο ΟΑΚΑ θα σημαίνει:

1) Πρόκριση στους «32», αν ταυτόχρονα η Αούστρια δεν κάνει τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Μάλιστα θα είναι η πρώτη πρόκριση της «Ένωσης» από ομίλους μετά από μια δεκαετία στην Ευρώπη.

2) Ρεκόρ βαθμών σε όμιλο, καθώς οι 9 θα είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή που είχε ποτέ σε ομίλους διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης ξεπερνώντας τους 8 στο Champions League την περίοδο 2006/07.

3) Σημαντική άνοδο στη βαθμολογία της UEFA, καθώς έχοντας ξεκινήσει από τους 1.000 βαθμούς θα φτάσει στους 8.000, θα ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό και πραγματοποιώντας άνοδο περίπου 30 θέσεων θα πλησιάσει στο Top 100 της Ευρώπης.

4) Θα έχει προσφέρει 8,5 βαθμούς στην Ελλάδα, όσους και ο Ολυμπιακός (αλλά με το μπόνους των τεσσάρων βαθμών από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League). Έτσι θα είναι πρώτη ελληνική ομάδα σε προσφορά βαθμών στη χώρα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια και θα έχει την τρίτη μεγαλύτερη συγκομιδή του συλλόγου μέσα στον 21ο αιώνα έχοντας μίνιμουμ άλλα τρία ματς μπροστά της.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x