Stoiximan Super League

Οι θέσεις ξένων «φρενάρουν» του Γιουνές στον Παναθηναϊκό

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χαμζά Γιουνές που είναι ελεύθερος, ενώ και ο παίκτης ενδιαφέρεται για την προοπτική, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Σε ρυθμούς υλοποίησης του σχεδιασμού της νέας σεζόν κινούνται πλέον στον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, πρώτος στόχος είναι η διατήρηση του βασικού κορμού.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ματιές προς παίκτες, που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερο σκάουτινγκ, όπως είναι η περίπτωση του Χαμζά Γιουνές που ήταν στην Ξάνθη και πλέον είναι ελεύθερος, αφού ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα με υψηλότερους στόχους.

Το συγκεκριμένο όνομα επιβεβαίωσε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ότι πράγματι του αρέσει, από τη στιγμή που είναι ένας παίκτης που έβαλε 19 γκολ την περσινή σεζόν, ωστόσο τη δεδομένη χρονική συγκυρία υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, που θέτουν πιο πίσω στη λίστα τον Τυνήσιο.

Ο λόγος είναι ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, πιάνει θέση ξένου και αυτή τη στιγμή στο «τριφύλλι» οι 5 παίκτες που πιάνουν… χώρο, είναι οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Ατζαγκούν, Γουακάσο και Μπουμάλ. Από αυτούς, το μέλλον των τριών τελευταίων είναι αμφίβολο, αφού Ατζαγκούν και Μπουμάλ δεν υπολογίζονται και με τον Μουμπάρακ Γουακάσο είναι ακόμα άγνωστο τι θα αποφασιστεί.

Από την άλλη μεριά και ο Χαμζά Γιουνές θα ήθελε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, έχει προτάσεις με μπορούν να του αποφέρουν πολλά χρήματα, λόγω της σεζόν που πραγματοποίησε, αλλά εφόσον του κατατεθεί πρόταση, τότε θα εξετάσει πολύ σοβαρά την προοπτική του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x