Αγγλία

Οι τρεις που διώχνει ο Γκουαρντιόλα

Πρόθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι να ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της Σίτι, μια εξέλιξη που φέρνει σε δύσκολη θέση τους Ελιακίμ Μανγκαλά, Γιάγια Τουρέ και Βιλφρίντ Μπονί.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες, προκειμένου να ξεφορτωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους Ελιακίμ Μανγκαλά, Γιάγια Τουρέ και Βιλφρίντ Μπονί.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζεται να φέρει στο «Etihad Stadium» τον Κλαούντιο Μπράβο για την θέση του τερματοφύλακα και θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα.

Οι παραπάνω τρεις παίκτες των «πολιτών» έμειναν εκτός αποστολής για το επερχόμενο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ενόψει των Play-offs του Champions League.

Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του Καταλανού τεχνικού προς την πλευρά των παικτών που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τους έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις για τους τρεις ποδοσφαιριστές, με πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό που τους θέλει να «μετράνε» μέρες στον αγγλικό σύλλογο.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x