Αγγλία

Οι υποψήφιοι μεταγραφικοί «στόχοι» του Γκουαρντιόλα

Η dailymail έβγαλε στη δημοσιότητα τους παίκτες που έχει θέσει υπό… παρακολούθηση ο Πεπ Γκουαρντιόλα και έχει στα υπόψη του για την Σίτι. Δεν λείπουν τα... βαρβάτα ονόματα, ούτε και οι εκπλήξεις.

Την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι θα αναλάβει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο, γεγονός που έχει, μάλιστα, ανακοινωθεί.

Ο Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και, όπως αναφέρει η dailymail, έχει δώσει ήδη την λίστα με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει δώσει και εντολή στους ανθρώπους της Σίτι να τους «τσεκάρουν».

Από τη λίστα, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν… βαρβάτα ονόματα, όπως αυτό του Πογκμπά, του Μοράτα αλλά και του Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ υπάρχουν και άλλα σχετικά… άγνωστα, όπως των δύο πιτσιρικάδων της Μπολόνια (Ντονσά, Ντιαβαρά).

Αναλυτικά η λίστα με τους υποψήφιους στόχους των Πολιτών

Ιλκάι Γκουντογκάν (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Τζούλιαν Βάιγκλ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Μπεν Σίλγουελ (Λέστερ), Αϊμερίκ Λαπόρτ (Μπιλμπάο), Τζον Στόουνς (Έβερτον), Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου), Γκάντφρεντ Ντονσά (Μπολόνια), Αμαντού Ντιαβαρά (Μπολόνια), Γιούρι Τιέλεμανς (Άντερλεχτ), Ραϊσέντλι Μπαζόερ (Άγιαξ), Ντένις Πρατ (Άντερλεχτ), Ουσμάν Ντεμπελέ (Ρεν), Άλεξ Όξλεϊντ Τσαμπερλέιν (Άρσεναλ), Ινάκι Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Αλβάρο Μοράτα (Γιουβέντους),

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x