Ελλάδα

Οι χαφ και… ο Σισέ!

Ξεκαθαρίζουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας τα θέμα Αμπέντ και Εσιέν στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που οι «πράσινοι» καλούνται να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τον Σισέ.

Σημαντική είναι η εβδομάδα που θα έρθει για τον Παναθηναϊκό, σε ό, τι αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις των Μεχντί Αμπέντ και Μίκαελ Εσιέν. Οι «πράσινοι», μετά και το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, για τα πλέι οφ, θα φορτσάρουν για τους δυο χαφ και πρέπει, πλέον, να θεωρούμε δεδομένο ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Κοντά με Αμπέντ

Ο Αλγερινός είναι κοντά στην επιστροφή του στο «τριφύλλι». Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου και θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας τους οικονομικούς όρους του νέου του συμβολαίου. Ο ίδιος έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία του να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και γι’ αυτό, όλα δείχνουν ότι η υπόθεση δεν θα «χαλάσει» και ο Αμπέντ θα γίνει ξανά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Αφού τα βρει με τους «πράσινους», οι άνθρωποι της ομάδας θα μιλήσουν με τη Νιούκαστλ, προκειμένου να βρεθεί και με τους «ανθρακωρύχους» η «χρυσή τομή» και η μεταγραφή να γίνει.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Εσιέν

Οσον αφορά, τώρα, στην υπόθεση Εσιέν, η αισιοδοξία ότι ο Γκανέζος θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού παραμένει και η εβδομάδα που θα έρθει είναι και η πλέον κρίσιμη. Ο 32χρονος εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που έχει, γνωρίζει πολύ καλά ότι η προσφορά του «τριφυλλιού» είναι πολύ μεγάλη και το μεγάλο… παιχνίδι γίνεται με τους μάνατζέρ του. Από Δευτέρα, οι συζητήσεις θα φτάσουν στο τελικό τους σημείο, μια και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν το θέμα να τραβήξει περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα γίνει γνωστό αν, τελικά, οι «πράσινοι» θα κάνουν το μεγάλο «μπαμ» με τον Εσιέν ή θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Στο χέρι τους ο Σισέ

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γάλλος έχει… αναστατώσει τα social media τις τελευταίες ημέρες, εκφράζοντας καθημερινά την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που σύμφωνα με τους Ιταλούς, ομάδα από την Ινδία τον θέλει. Οι άνθρωποι της ομάδας θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση του 34χρονου. Πρόκειται για ένα «λεπτό» ζήτημα. Από τη μια μιλάμε για έναν τεράστιο παίκτη, που είναι αγαπητός όσο δεν πάει από τον κόσμο υπό προϋποθέσεις να ξανακάνει τη διαφορά, από την άλλη, ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι «κουτσός», αλλά όχι και ο Σισέ προ τριών ετών… Το αν θα δούμε ξανά τον Γάλλο με τα πράσινα είναι αποκλειστικά απόφαση του Παναθηναϊκού.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x