Κύπρος

Οι «χρυσές» αλλαγές του Ουζουνίδη έφεραν την νίκη

Συνδυάστηκε με νίκη του ντεμπούτο Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Δεν έχασε έδαφος στην προσπάθειά του να πλησιάσει την κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος έχασε ο ΑΠΟΕΛ, που στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους κράτησαν για περισσότερη ώρα την κατοχή μπάλας και κατόρθωσαν να προηγηθούν με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Στο 31’ ο Γεφτοβιτς επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά, ο Ντε Βινσέντι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος σίγουρα ήθελε να συνδυάσει την «πρώτη» του στον πάγκο του συλλόγου με τους τρεις βαθμούς.

Στο β’ μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, αφού δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις, ενώ υπήρχαν και αρκετά νεύρα, με τα πολλά φάουλ να κόβουν τον ρυθμό. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφταναν με μεγαλύτερες αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη εστία και τελικά στο 71’ ο Σακέτι με ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή έφερε την ισοφάριση.

Μετά το 1-1 το παιχνίδι έγινε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά στο γκολ, αλλά τον ΑΠΟΕΛ να είναι εκείνος που το σημείωσε! Ο Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’, πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα στο 90’ κατεβάζοντας την μπάλα με εκπληκτικό κοντρόλ και στέλνοντάς την πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαλένιους (κι αυτός ήρθε από τον πάγκο) έκανε το 3-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Αλ Τάμαρι, με τον Ιορδανό να διαμορφώνει με την λήξη το τελικό 4-1.


Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

Παρασκευή, 24/02/2020

Εθνικός Άχνας-Ολυμπιακός Λευκωσίας 0-1


Σάββατο, 15/02/2020

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού 4-1
Ε.Ν Παραλιμνίου-Πάφος 1-1


Κυριακή, 16/02/2020

ΑΕ Λεμεσού-Ομόνοια
Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα
Δοξα Κατοκωπιάς-ΑΕΚ Λάρνακας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x