Αγγλία

Οιωνοί αλλαγής στην Άρσεναλ

Μετά και την πρόσφατη ήττα της Άρσεναλ από την συμπολίτισσα Κρύσταλ Πάλας, οι «κανονιέρηδες» διανύουν και επίσημα τη χειρότερη εποχή επί των ημερών του Αρσέν Βενγκέρ.

Η πίεση και η κριτική προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ γιγαντώνεται μετά και την τελευταία ήττα της Άρσεναλ με 3-0 από την «γειτόνισσα» Κρύσταλ Πάλας.

Η εικόνα των «κανονιέρηδων» είναι αποκαρδιωτική και πιθανότατα η χειρότερη της τελευταίας 20ετίας που βρίσκεται ο Αλσατός στον πάγκο της ομάδας.

Πολλοί είναι αυτοί που πλέον τα ρίχνουν και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού δείχνουν αδιάφοροι ή ανήμποροι να αναστρέψουν τα πράγματα.

Πλέον η αλλαγή είναι κοντά και αυτό φανερώνεται και από τους αριθμούς που… ως συνήθως μας λένε την αλήθεια. Η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό αποτυπώνεται τέλεια από τα παρακάτω στατιστικά.

-Για πρώτη φορά ο Βενγκέρ στην θητεία του στην Άρσεναλ δέχεται τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

-Αυτό είναι το χειρότερο σερί που τρέχει η ομάδα από το 1995, όταν στον πάγκο της ομάδας καθόταν Στιούαρτ Χιούστον.

-Από το μακρινό 1929,είχε να δεχθεί τρία γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (Τσέλσι, Λίβερπουλ, Γουέστ Μπρόμ, Κρύσταλ Πάλας).

-Στα οχτώ τελευταία παιχνίδια μακριά από το Emirates έχει 5 ήττες, μια λιγότερη από τον ουραγό της βαθμολογίας Σάντερλαντ.

-Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Βενγκέρ με αντίπαλο την Πάλας.

Οι παραπάνω «οιωνοί» είναι αυτοί που σηματοδοτούν και επίσημα ότι η αλλαγή είναι προ των πυλών και ότι αναζητείται τέλος στην κατρακύλα της ομάδας από το Λονδίνο, είτε με τον Βενγκέρ στον πάγκο, είτε χωρίς αυτόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x