Stoiximan Super League

Οιωνός δεύτερης θέσης για Πανιώνιο!

Την όγδοη εκτός έδρας νίκη του φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Πανιώνιος, όσες είχε πετύχει τη σεζόν 1970/1 και είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Πολλά είναι τα ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει ο Πανιώνιος, με τη χθεσινή του επικράτηση επί της ΑΕΚ με σκορ 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ, όπως τα παραθέτει η εφημερίδα «Goal News».

Για πρώτη φορά οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν μακριά από την έδρα τους στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς μέχρι σήμερα είχαν 5 ήττες και 1 ισοπαλία.

Παράλληλα, κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά σε μία σεζόν την «Ένωση» και τον Ολυμπιακό στις έδρες τους, αφού είχε προηγηθεί το 0-1 στις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να νικήσουν ξανά ως φιλοξενούμενοι την ΑΕΚ μετά τις 3 Φεβρουαρίου 2008, ενώ έφτασαν τα πέντε «διπλά» κόντρα στον «Δικέφαλο» από καταβολής Α’ Εθνικής.

Επίσης, ο Πανιώνιος κατάφερε να παραμείνει για 4ο σερί παιχνίδι αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ, όπως είχε συμβεί από τον Δεκέμβριο 2009 μέχρι τον Φεβρουάριο 2011.

Το πιο σημαντικό, όμως, επίτευγμα είναι ότι η ομάδα του Μιλόγεβιτς έφτασε τις 8 νίκες μακριά από τη Νέα Σμύρνη, επίδοση που είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου από τη σεζόν 1970/70, όταν τότε είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά από 34 αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x