Κουτρουμπής in, Τσάβες out.
Ένα καλό και ένα μη ευχάριστο νέο επιφύλασσε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας στόπερ δήλωσε «παρών» (αν και συνεχίζει να έχει μικροενοχλήσεις) και τέθηκε στη διάθεση του 49χρονου τεχνικού που θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του ντέρμπι (28/10, 19:30) που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.
Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Κουτρουμπής θα βρεθεί στις επιλογές του τεχνικού του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη υπολογίζεται και ο Ροντρίγο Μολέδο, καθώς μειώθηκε η ποινή και έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Αντιθέτως, ο Αργεντινός φορ έδειξε και πάλι ότι δεν είναι ετοιμοπόλεμος και πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει ένα «θαύμα» για να προλάβει το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






