Stoiximan Super League

ΟΚ ο Αθανασιάδης, αγωνία για Κάνιας στον ΠΑΟΚ

Ένα καλό και ένα άσχημο νέο στον ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Αθανασιάδης τέθηκε στη διάθεση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αναμονή για τον Κάνιας.

Δεν… πήραν ανάσα στον ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες μετά το 2-0 στη ρεβάνς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά και το υπόλοιπο staff συγκεντρώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Εκεί προέκυψαν ένα ευχάριστό και ένα όχι τόσο καλό νέο. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, που τον κράτησαν εκτός μάχης κόντρα στους Ουκρανούς και προπονήθηκε κανονικά. Πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση της Πέμπτης και το απόγευμα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Κατά τα λοιπά… Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, και ο Πέδρο Ενρίκε , ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και αφού έκαναν την καθιερωμένη και απαραίτητη προθέρμανση, έπαιξαν παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και μίνι δίτερμα.

Το Σάββατο (05/08) ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην δράση την Κυριακή στις 10:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x