Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά για Δώνη και Παναθηναϊκό

Θολό το τοπίο στον Παναθηναϊκό σχετικά με την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη. Ο Έλληνας κόουτς δεν θα περιμένει για πολύ την απάντηση των Αλαφούζου-Νταμπίζα.

«Μπερδεμένη» παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό γύρω από το θέμα του προπονητή.

Αν και θεωρείτο πως σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος θα έδινε την έγκρισή του για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη (διετές συμβόλαιο), εντούτοις αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή πρόοδος στο θέμα, αφού κανείς από τους πράσινους (ο Νίκος Νταμπίζας ουσιαστικά)δεν έχει επικοινωνήσει με τον Έλληνα κόουτς.

Ο τελευταίος είναι διατεθειμένος να περιμένει ως το σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα η καθυστέρηση προκαλεί ερωτήματα και αφήνει τα πάντα ανοιχτά. Αν ως το τέλος της εβδομάδας δεν υπάρξει το… χρυσό τηλεφώνημα, τότε πιθανότατα ο Δώνης θα στραφεί γι’ άλλες πολιτείες και λογικά θα κλείσει αλλού, αφού σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, έχει στα χέρια του ελκυστικές προτάσεις από Τουρκία και Αίγυπτο.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη, όμως η «παγωμάρα» δεν βοηθάει τον… γάμο των δύο πλευρών. Σαν εναλλακτικές επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπάρχουν, από την εγχώρια αγορά, οι Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Μίλαν Ράσταβατς (Ξάνθη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x