Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά με Φορτούνη

Αγωνία στον Ολυμπιακό σχετικά με την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Εσθονία, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε μετά το ματς με την Κύπρο, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία και στον Ολυμπιακό για την κατάσταση του παίκτη.


Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Ο διεθνής Έλληνας μέσος θα πάει τη Δευτέρα στου Ρέντη και οι πειραιώτες θα μπορέσουν να διαμορφώσουν σαφή εικόνα για το αν υπάρχει θέμα απουσίας του διεθνούς άσου από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά, αν τελικά ο Φορτούνης θα βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά σίγουρα υπάρχει μια ανησυχία.

Ο Φορτούνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως κανείς στο μεγάλο λιμάνι δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο απουσίας του παίκτη, ειδικά τώρα που ο διεθνής άσος δείχνει να έχει πάρει τα...πάνω του. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν ο νεαρός άσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μπέντο δεν πρόκειται να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του καθώς ακολουθούν τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με Αστάνα και ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και την Κυριακή καθώς ο Πάουλο Μπέντο τους έχει δώσει διήμερο ρεπό. Οι “ερυθρόλευκοι” θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων τη Δευτέρα, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x