Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά μέχρι το τέλος για μεταγραφή στον Ατρόμητο

Μπορεί να έχουν μείνει μόλις δύο μέρες από την ολοκλήρωση της διορίας που επιτρέπει στις ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αλλά ο Ατρόμητος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε προσθήκη.

Το βλέμμα όλων στον Ατρόμητο έχει στραφεί στον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη μέσω του οποίου οι Περιστεριώτες θέλουν να φτάσουν στο 3/3 σε αυτό το ξεκίνημα της Super League.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα καλύψει το κενό που προκάλεσε ο τραυματισμός του Πάπε Εμπόου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό παρά το γεγονός ότι έχουν απομείνει δύο μέρες μέχρι τη λήξη της διορίας για απόκτηση ποδοσφαιριστή που δεν έχει συμβόλαιο.

Γιάννης Αγγελόπουλος και τεχνική ηγεσία έχουν προκρίνει τρεις περιπτώσεις που μπορούν πράγματι να δώσουν λύσεις στο ρόστερ και μέχρι την τελευταία μέρα θα γίνει προσπάθεια, ώστε να «κλείσει» μία από αυτές και να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν όπου εντοπίζεται λειψανδρία.

Το σενάριο απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή, λοιπόν, «παίζει» πολύ δυνατά μέχρι και την Παρασκευή που εκπνέει η διορία και αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x