Stoiximan Super League

Όλα «ανοιχτά» στη Βέροια

Δεδομένο είναι ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βέροιας, όμως η διοίκηση καταβάλει προσπάθεια να πείσει τον Στέφανο Γαϊτάνο να συνεχίσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Την τεχνική ηγεσία της Βέροιας θα αναλάβει ο Βλάνταν Ιβιτς, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν αυτό θα συμβεί άμεσα ή το καλοκαίρι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή συνάντηση που θα έχει η διοίκηση του συλλόγου με τον Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος εμμένει στην απόφασή του να μη συνεχίσει ως υπηρεσιακός.

Αν τελικά ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν καταφέρει να τον αλλάξει γνώμη, τότε προκρίνεται το δίδυμο των Λαναρή-Χριστοφορίδη. Όσον αφορά την προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, υπάρχουν αρκετά προβλήματα για τον κ. Γαϊτάνο.

Οι Μπαργκάν, Γεωρ- γιάδης και Παυλίδης έκαναν χθες ατομικό και ο πρώτος είναι δεδομένα νοκ άουτ από το ματς της Κρήτης. Οι άλλοι δύο παραμένουν αμφίβολοι, ενώ και οι Ραούλ Μπράβο, Ναζλίδης δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x