Stoiximan Super League

Όλα δείχνουν… Παντελίδη

Προ των πυλών του Ηρακλή είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ο 51χρονος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη ώστε να αναλάβει τον «Γηραιό».

Οριστικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή αναμένεται να σημειωθούν εντός της ημέρας στον Ηρακλή και όλα δείχνουν ότι ο Σάββας Παντελίδης θα αναλάβει την ομάδα και θα κάτσει στον πάγκο της για πρώτη φορά στο εντός έδρας ματς της Δευτέρας (07/11, 19:30) με τον Πλατανιά για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας ώστε να επικυρωθεί η καταρχήν συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Γηραιό» με στόχο να «τρέξει» τον Ηρακλή τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Προορίζεται για μόνιμη λύση και όχι για προσωρινή όπως ήταν ο Γιάννης Αμανατίδης που τον καθοδήγησε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στα δύο εκτός με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα. Ο έμπειρος κόουτς θα προσπαθήσει να βγάλει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, που ξεκίνησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε λόγω των πολύ συνθηκών που επικρατούν στον Ηρακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x