Stoiximan Super League

Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής: Κάθαρση στην ΕΠΟ, αλλιώς Grexit

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το Υπουργείο, η Κυβέρνηση δεν θα απαντήσει σήμερα στη ΦΙΦΑ, ενώ τονίζεται ότι δεν θα αρχίσει το Κύπελλο, αν δεν γίνουν οι ανάλογες κινήσεις από την ΕΠΟ.

«Όλα εξαρτώνται από την ΕΠΟ», λένε από τη ΓΓΑ, μετά και την επιστολή της ΦΙΦΑ, μέσω της οποίας δίνεται διορία 10 ημερών, ενώ η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζητάει, επίσης, να ξεκινήσουν επαφές για αλλαγές στους νόμους 2725/99, 4326/15 και 4373/16, που θεωρεί ότι παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο.

Όπως τονίζεται από το Υπουργείο, «η Κυβέρνηση δεν θα απαντήσει σήμερα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί απάντηση».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι το Κύπελλο δεν πρόκειται να αρχίσει ξανά, αν δεν αλλάξει τη στάση της ΕΠΟ. Χαρακτηριστικά, από την αθλητική ηγεσία της χώρας, τονίζουν: «Από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν προέβη σε καμία κίνηση από αυτές που τις διαμηνύθηκαν στην τελευταία της συνάντηση με τον κ. Κοντονή, είναι αδύνατον να επαναρχίσει το Κύπελλο. Η επανέναρξη του Κυπέλλου εξαρτάται άμεσα από την κάθαρση, όπως ακριβώς την εξήγγειλε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x