Γαλλία

Όλα έτοιμα για την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Νεϊμάρ δεν σταματούν και, σύμφωνα με τη γαλλική «Parisien», ο Βραζιλιάνος συμφώνησε να πάει στη Παρί και αυτό που απομένει είναι το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Βαρκελώνη, αλλά στη Γαλλία παρουσιάζουν σχεδόν τελειωμένη την υπόθεση μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος φαίνεται ότι πήρε τελικά την απόφασή του και αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους Παριζιάνους, οι οποίοι πρέπει να μιλήσουν με τους «μπλαουγκράνα» για να τα βρουν στο ποσό της μεταγραφής.

Η γαλλική ομάδα θα έχει θέμα με τους κανόνες που προβλέπουν μέχρι ένα ποσό για τις μεταγραφές παικτών για αυτό και επιθυμεί να ρίξει το ποσό της μεταγραφής. Το άλλο θέμα που υπάρχει σχετίζεται με τον Νεϊμάρ. Ο διεθνής φορ δεν θέλει να έχει τα ίδια δικαστικά προβλήματα που αντιμετώπισε στη Μπαρτσελόνα, όταν πήγε εκεί από τη Σάντος.

Εφόσον η Παρί μπορεί να ρυθμίσει αυτή τη λεπτομέρεια και δώσει τα χέρια με τη Μπαρτσελόνα, τότε η συμφωνία θα κλείσει και ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου πηγαίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x