Κύπελλο Ελλάδας

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

Αποφασισμένοι για την ανατροπή & την πρόκριση είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ανοιχτές πολλές θέσεις της 11άδας. Οι σκέψεις του Τάκη Λεμονή.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ύστερα από την ήττα με σκορ 2-1 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στον τελικό της 6ης Μαΐου, γνωρίζοντας πως έχουν πάρα πολύ δύσκολο έργο απόψε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την «Ένωση» (19:00, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν στους οργανωμένους οπαδούς που βρέθηκαν χθες στου Ρέντη πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να… φτιάξει τους παίκτες και να τους δώσει το σύνθημα για την σημερινή αναμέτρηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, δύο θέσεις είναι ανοιχτές στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή. Η μία έχει να κάνει με τα στόπερ ανάμεσα στον Ρέτσο και τον Ντα Κόστα, ενώ η άλλη θέση που «παίζεται» είναι εκείνη ανάμεσα στους Καμπιάσο και Μαρτίνς. Μετά την τιμωρία του Σεμπά, οι Ανδρούσος και Ελιουνούσι διεκδικούν φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο και Ντε Λα Μπέγια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι πιθανότατα ο Καμπιάσο, με τους Ρομαό και Μαρτίνς ως εσωτερικούς μέσους.

Στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης με τον Μαρίν, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Τσόρι, Ελιουνούσι και Νικολάου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x