Stoiximan Super League

Όλα στον αέρα για το πρωτάθλημα

Τρεις εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη σέντρα όλα είναι στον αέρα για τη Super League. Διαβάστε πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα… Απομένουν τρεις εβδομάδες για την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος και όλα είναι στον αέρα: από την τηλεοπτική του «στέγη», μέχρι το πόσες ομάδες θα πέσουν και αν και υπό ποια μορφή θα γίνουν τα play offs.

Όλα δείχνουν πως δεν τίθεται πλέον θέμα για άμεση μείωση των ομάδων σε 14. Η στάση των μικρομεσαίων, που δεν επιθυμούσαν αναδιάρθρωση, φαίνεται πως δικαιώνεται και το ζήτημα αναβάλλεται επ’ αόριστον. Αντίστοιχα, δύσκολα θα γίνουν play offs για τις θέσεις 2-5, όπως δηλαδή γινόταν μέχρι και φέτος.

Πάντως αν δεν γίνουν play offs, υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής ρήτρας 4 εκατ. ευρώ από τη Nova, που επίσης μπορεί να ενεργοποιήσει ρήτρα 1,4 εκατ. ευρώ αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα το τριήμερο 19-20-21 Αυγούστου, όπως έχει αποφασιστεί εξ αρχής. Στο μεταξύ, το συνδρομητικό κανάλι βάσει σύμβασης καλείται να καταβάλει μέχρι τη Δευτέρα 6,5 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή για τη νέα σεζόν.

Όσο για το τηλεοπτικό τοπίο, είναι πιθανό πλέον η ΕΡΤ να δώσει 3 εκατ. ευρώ για να μεταδίδει δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική. Η Nova δεν είναι αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και όλα τα εντός έδρας ματς του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x