Stoiximan Super League

Όλα τα δεδομένα για μεταγραφή στον Ατρόμητο

Όλα ανοιχτά παραμένουν στον Ατρόμητο στο ενδεχόμενο τελευταίας μεταγραφής, καθώς δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση – Ο ρόλος του Δέλλα, οι επιλογές και το «ναι» που έχουν εξασφαλίσει οι «κυανόλευκοι».

Πολλές είναι οι διαβουλεύσεις και σκέψεις υπάρχουν στον Ατρόμητο, λιγότερο από μία εβδομάδα από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, σχετικά με το αν θα αποκτηθεί ένας ακόμα μεσοεπιθετικός που θα αυξήσει τις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα.

Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοιχτά και το 50-50 αντιπροσωπεύει απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με αυτή την υπόθεση.

Πρώτο δεδομένο αυτής της υπόθεσης αποτελεί η παράδοξη πραγματικότητα, ότι αυτή τη στιγμή η διοίκηση της ομάδας δεν έχει ξεκάθαρο προϋπολογισμό στα χέρια της, πάνω στο οποίο θα κινηθεί για να κλείσει έναν ποδοσφαιριστή. Ο λόγος φυσικά είναι το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει… λαμβάνειν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και παράλληλα υπάρχει το… άγνωστο αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και την εφαρμογή των ρητρών που απαιτεί η NOVA.

Την ίδια στιγμή ο Δέλλας δεν «καίγεται» για ενίσχυση και ειδικότερα στο συγκεκριμένο χώρο του γηπέδου, αφού έχει εντυπωσιαστεί και θέλει να δώσει ευκαιρίες τόσο στον Βασιλείου που έχει κερδίσει τους πάντες στο Περιστέρι, όσο και στον Λημνιό που αποτελεί το «next best thing» των ακαδημιών. Έχοντας αυτά τα δεδομένα, ο προπονητής των «κυανολεύκων» δεν έχει δώσει το «ΟΚ» για μεταγραφή, καθώς αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, πιθανότατα να είχε ήδη ανακοινωθεί η τελευταία προσθήκη.

Αυτό, διότι, πλην του Μαρτίνες που ήταν η νούμερο 1 επιλογή, αλλά δεν προχωρά, αφού δεν πρόκειται με οποιοδήποτε τρόπο να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, στον Ατρόμητο έχουν ξεχωρίσει δύο επιλογές που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη… δουλειά και μάλιστα από τη μία οι Περιστεριώτες έχουν καταφέρει και έχουν αποσπάσει τη θετική απάντηση του παίκτη, έχοντας έρθει επί της ουσίας σε προφορική συμφωνία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά από τη στιγμή που ο «Τράι» δεν δίνει το «ΟΚ» για να προχωρήσει στα διαδικαστικά η υπόθεση, τότε δεν θα γίνει και το παραμικρό, αφού έτσι λειτουργεί ανέκαθεν η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες θα κρίνουν τα πάντα και δεν θα αργήσει η στιγμή που στον Ατρόμητο θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x