Stoiximan Super League

Όλες οι γκάφες της χρονιάς του ΠΑΟΚ σε ένα βίντεο

Οι παίκτες αντιμετωπίζουν την δύσκολη καθημερινότητα με χιούμορ διατηρώντας το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Το PAOK TV βρέθηκε για άλλη μία χρονιά δίπλα στην ομάδα, σε καθημερινή βάση και μετέφερε όλη τη δράση και την καθημερινότητα της ομάδας. Εσείς βλέπατε το μονταρισμένο αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα να δούμε τις… γκάφες της χρονιάς μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο.

Τα αστεία και οι πλάκες είναι στοιχεία απαραίτητα για την σωστή λειτουργία μίας ομάδας. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν την δύσκολη καθημερινότητα με χιούμορ διατηρώντας το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Όλα ξεκίνησαν στην Ολλανδία. Στην προετοιμασία του Oosterbeek οι φίλοι της ομάδας έκαναν έπαρση σημαίας του Δικεφάλου, ο Μάτος ξάπλωσε λίγο να ξεκουραστεί και ο επόπτης προχώρησε σε σαμποτάζ του PAOK TV.

Στην συνέχεια είχαμε την φωτογράφηση για τις ανάγκες των μέσων του ΠΑΟΚ, που παραδοσιακά χαρίζει άπλετο γέλιο. Γαλλικά on camera από τον Ροντρίγκες , ματιές από Κουλούρη , προσπάθειες του Λέοβατς να τσιμπήσει κάτι στα κρυφά, γκριμάτσες από Τσίμιροτ και Κάμπος και…αγανάκτηση από Πέλκα .

Ο Κλάους είχε κέφια επίσης, ενώ ο Κάμπος πήρε θέση πίσω από την κάμερα, με την αποστολή εν τέλει να ολοκληρώνεται μετά κόπων και βασάνων. Και στο φινάλε μία απίθανη παρτίδα κορόιδου.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με τα ευτράπελα της χρονιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x