Stoiximan Super League

Όλη η ΑΕΚ στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θα βρεθεί στα VIP του ΟΑΚΑ την Τετάρτη στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στην αίθουσα των VIP του ΟΑΚΑ στις 20.30 την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου με τίτλο «Ποιος, ποιος, ποιος ο Μαύρος ο Θεός» από την «Ελληνοεκδοτική».

Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος, Βαγγέλης Ασλανίδης, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανή και η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σαφώς στον χώρο θα βρεθούν και παίκτες της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και ο Μανόλο Χιμένεθ.

inner

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, παλαίμαχοι της Ένωσης αλλά και μέλη της οικογένειας του Λουκά Μπάρλου. Στο πάνελ θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η αυριανή παρουσίαση είναι «ανοιχτή» στο κοινό, ενώ επίσης λόγω της μεγάλης ζήτησης θα ακολουθήσουν κι άλλες παρουσιάσεις του βιβλίου σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά σε πόλεις που έχουν έντονο το «κιτρινόμαυρο» χρώμα. Είναι χαρακτηριστικό πως για τα δεδομένα της εποχής οι πωλήσεις κινούνται σε εξαιρετικούς ρυθμούς, ενώ τις επόμενες ημέρες το βιβλίο θα πωλείται και μέσω του e-shop της ΠΑΕ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x