Stoiximan Super League

Κονέ: Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα (audio)

Ο Παναγιώτης Κονέ δεν έχει προτεραιότητά του να επιστρέψει στην Ελλάδα και διαψεύδει τα περί συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παγκάκης που τον συνάντησε στη Μύκονο.

Η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ είναι πολύ δύσκολη ως ανέφικτη για τον Παναθηναϊκό. Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στον ΣΚΑΪ, Νίκος Παγκάκης, συνάντησε τον διεθνή μέσο στη Μύκονο και από τη συζήτηση μαζί του προκύπτει πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Κονέ επιβεβαίωσε πως έχει καλή σχέση με τον Αντρέα Στραματσόνι και μίλησε μαζί του, ωστόσο ούτε συμφωνία υπάρχει για την απόκτησή του, ούτε καν συζητήσεις για να έρθει στο «τριφύλλι». Μάλιστα, όπως είπε, στην παρούσα φάση της καριέρας του δεν σκέφτεται τον επαναπατρισμό (χωρίς πάντως να υποτιμά την Ελλάδα) και επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον δύο χρόνια στο εξωτερικό.

Ξεκαθάρισε, δε, πως υπήρξε παρανόηση από τα ιταλικά ΜΜΕ, που έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία τη στιγμή που η πλευρά του Παναθηναϊκού κατά την προσφιλή της τακτική κρατά σιγή ιχθύος για όλα τα μεταγραφικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x