Γαλλία

Όλη η Ευρώπη στα «πόδια» του Εμπαπέ!

Για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό, μάχονται έντονα η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, βάσει πληροφοριών που προέρχονται από τα ισπανικά Μέσα.

Η διοίκηση των «πολιτών» προσπαθεί να πείσει τους εκπροσώπους του Γάλλου επιθετικού για τα πλεονεκτήματα που θα έχει, συνεργαζόμενος με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Επίσης, θέλησε να επισημάνει πως η ομάδα του Μάντσεστερ είναι ο καλύτερος προορισμός για να εξελίξει το ταλέντο του ο 18χρονος αστέρας.

Πρώτη στο «κυνήγι» για την απόκτηση του νεαρού στράικερ μπήκε η Ρεάλ. Η διοίκηση της «βασίλισσας» διαβεβαίωσε τους μάνατζέρ του πως πρόκειται να «σπάσει» το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, προκειμένου να τον αποκτήσει! Άλλωστε, ο Ζιντάν τον γνωρίζει από όταν ήταν 14 ετών.

Για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ, που φέτος σημείωσε 27 τέρματα, ενδιαφέρον, επίσης, έχουν εκδηλώσει η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Απ’ ο,τι φαίνεται, ο 18χρονος δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό των Μονεγάσκων, μιας και όλες οι προαναφερθείσες ομάδες προτίθενται να πληρώσουν αδρά για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, καμία από αυτές δε φαίνεται, μέχρι στιγμής, να έχει πλεονέκτημα για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x