Κύπελλο Ελλάδας

Ολιβέιρα: «Δύο φάσεις, δύο γκολ ο Πανιώνιος, να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για το νταμπλ»

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Πανιωνίου και την έλλειψη συγκέντρωσης του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει στην κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων.

Μπορεί το ντεμπούτο του Σέρτζιο Ολιβέιρα να ήταν καλό σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1. Μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV, μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο Πορτογάλος μέσος εξήγησε πως χάθηκε το ματς για τον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά και τους στόχους που έχει ο ίδιος…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβέιρα:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κόντρα σε μια μαχητική ομάδα και σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε την προσπάθεια ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις και πέτυχε τα γκολ και στο τέλος χάσαμε».

Για την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στην πορεία της μέχρι τώρα, όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε περισσότερο τους παίκτες ή τους τερματοφύλακες
: «Ήταν δύσκολο για όλους, όπως είπα και πριν, ο Πανιώνιος έκανε δυο φάσεις και σημείωσε δυο γκολ, όταν χάνεις την συγκέντρωση σου σε τέτοια παιχνίδια, δέχεσαι το γκολ και χάνεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x