Ισπανία

Όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ ο Ντανίλο

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνουν οι συζητήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την Πόρτο σχετικά με τον Ντανίλο, με τους δύο συλλόγους να αναμένεται να συμφωνήσουν στα 30 εκατ. ευρώ.

Όλο και περισσότερο πλησιάζει ο Ντανίλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Πόρτο να αναγκάζεται να συμφωνήσει σε ένα deal κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αποτελείται από τον Κάρλος Κασεμίρο και ένα ποσό γύρω στα 20-25 εκατ.

Οι «δράκοι» ζητούσαν αρχικά 40 εκατ. ευρώ, όμως το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ λήγει το καλοκαίρι του 2016, με τον παίκτη να αρνείται πεισματικά να το ανανεώσει, τους βάζει με την πλάτη στον τοίχο, αναγκάζοντάς τους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κατά 10 εκατ.

Οι Μαδριλένοι, εκτός από χρήματα, προσφέρουν και τον Κάρλος Κασεμίρο, ο οποίος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Πόρτο, με τους Πορτογάλους να θέλουν να τον κρατήσουν.

Αν και μέχρι να υπάρξει τελική συμφωνία θα περάσουν αρκετές εβδομάδες, τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους με τον ίδιο τον Ντανίλο να επιθυμεί να μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της «βασίλισσας», γυρνώντας την πλάτη στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει άλλοι μεγάλοι σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x