Stoiximan Super League

Όλο το παρασκήνιο για τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Σιδηρόπουλος και οι άλλοι

Ο Βασίλης Βέργης μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για το ποιος θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Κυριακής.

Το ντέρμπι της Κυριακής πλησιάζει. Σήμερα θα γίνει γνωστό το όνομα του διαιτητή του αγώνα αυτού, θέμα το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα και τις δύο ομάδες.

Ο Βασίλης Βέργης μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 τις πληροφορίες και το παρασκήνιο για τον ορισμό του διαιτητή στο σημαντικότερο ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βασίλη Βέργης στους 94,6 ο Σαραϊδάρης στη συνάντηση που θα έχει σήμερα αναμένεται να υποστηρίξει ότι θα πρέπει να πράξουν το αυτονόητο και να επιλεγεί ο διαιτητής ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος –αυτή την στιγμή- βάσει της UEFA.

Τι συμβαίνει όμως με τις ομάδες; Ο Ολυμπιακός δεν τρελαίνεται για την επιλογή «Σιδηρόπουλου» σε αντίθεση με την ΑΕΚ που θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί υπάρχει προσπάθεια να βρεθεί κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής . Μια πρόταση που ακούστηκε είναι ο Κομίνης.

Το εύλογο ερώτημα το οποίο δημιουργείται είναι το εξής... Τι θα συμβεί σήμερα;

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν ο Σαραϊδάρης θα προτείνει τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του. Ο Γκρούτσης όμως θα έχει άλλη πρόταση.

Και όπως ορίζει το νέο μοντέλο διαιτησίας που ακολουθείται ο Βασσάρας θα κληθεί να πάρει την απόφαση. Κάτι που –εάν συμβεί- θα είναι η πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x