Stoiximan Super League

Όλο το στόρι Ολυμπιακού-Βιλένα

Ο Ολυμπιακός ασχολείται εδώ και πολύ καιρό με την υπόθεση του Τόνι Βιλένα, το ενδιαφέρον δηλαδή των «ερυθρόλευκων» δεν προέκυψε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται εδώ και πολύ καιρό με την υπόθεση του Τόνι Βιλένα, το ενδιαφέρον δηλαδή των “ερυθρόλευκων” δεν προέκυψε το τελευταίο διάστημα. Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών αλλά και ο Μάρκο Σίλβα πρόσεξαν για πρώτη φορά τον νεαρό άσο, στο φιλικό του περασμένου καλοκαιριού απέναντι στη Φέγενορντ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ένα “επεισοδιακό” φιλικό στο οποίο οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν επικρατήσει με 3-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη. Σ' εκείνο λοιπόν το ματς οι πρωταθλητές Ελλάδας είδαν τις δυνατότητες του νεαρού μεσοεπιθετικού της ολλανδικής ομάδας και φρόντισαν να ρωτήσουν λεπτομέρειες για την περίπτωση του Βιλένα. Αφού τα όσα έμαθαν χαρακτηρίστηκαν ιδιαιτέρως εντυπωσιακά, είχαν το βλέμμα στραμμένο στον διεθνή μέσο και παρακολουθούσαν τις εξελίξεις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος γνώριζαν ότι ο Βιλένα είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Φέγενορντ και περίμεναν να μάθουν αν θα προχωρούσε σε ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ρότερνταμ. Όταν λοιπόν τον περασμένο Γενάρη έγινε γνωστό ότι ο Βιλένα δεν τα βρήκε με τη Φέγενορντ στην πρώτη κουβέντα τους για υπογραφή νέου συμβολαίου, μπήκε σ' εφαρμογή το πλάνο γι΄απόκτηση του νεαρού παίκτη.

Προφανώς και οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν πολύ καλή ενημέρωση από Ολλανδία μεριά και γνώριζαν ότι ο Βιλένα δε θα δέχονταν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τα λεφτά που του προσέφεραν οι ιθύνοντες του ολλανδικού συλλόγου. Ο Μάρκο Σίλβα, που δεν είχε ξεχάσει το όνομα του νεαρού που τον εντυπωσίασε στο φιλικό των δύο ομάδων, έδωσε το “οκέι” για να προχωρήσουν οι Πειραιώτες σε επίσημη πρόταση στον ατζέντη του παίκτη.


Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν κάνει μια πολύ καλή προσφορά στον Βιλένα (ένα εκ. ευρώ το χρόνο) και οι πληροφορίες από την Ολλανδία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η πρόταση του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο διεθνής Ολλανδός μέσος. Ο Βιλένα δεν έχει ακόμα αποφασίσει για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι η θετική σκέψη του παίκτη για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν “παίζουν” μόνοι τους στην υπόθεση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, καθώς κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού άσου. Μέχρι στιγμής όμως, όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον παίκτη και αυτό δεν περνά απαρατήρητο.

Ούτε είναι επίσης τυχαίο πώς πριν λίγες μέρες ο Βιλένα είπε όχι στην πρόταση της Ίντερ για 800.000 ευρώ ετησίως. Και είπε όχι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί θεωρεί λίγα τα λεφτά και δεύτερον γιατί οι “νερατζούρι” δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x