Stoiximan Super League

Όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό!

Ικανοποίηση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που είδε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν μικροπροβλήματα να προπονούνται κανονικά. Τα πλάνα ενόψει ΑΕΚ.

Με χιούμορ και ικανοποίηση αντιμετώπισε ο προπονητής του τριφυλλιού την πληρότητα που είχε η ομάδα του μετά από καιρό στη προπόνηση. «Τόσοι πολλοί θα κάνουν σήμερα προπόνηση. Είναι ο Παναθηναϊκός αυτός;» , είπε χαριτολογώντας ο Ουζουνίδης στο Κορωπί σύμφωνα με την «Πράσινη».

Συγκεκριμένα, οι Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον γυμνάστηκαν κανονικά, όπως και ο Τσάβες για πρώτη φορά μετά από 54 μέρες! Βέβαια ο Αργεντινός δύσκολα θα βρεθεί ακόμη και στην αποστολή του αθηναϊκού ντέρμπι. Ο Κουρμπέλης πήγε πιο συντηρητικά για να ξεκουραστεί, αλλά την Κυριακή θα παίξει κανονικά.

Στα γνωστά πρόσωπα

Από κει έπειτα ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταλήγει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με την Ένωση. Το πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Σιλά, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ και Μόλινς. Θέση διεκδικεί ο Μουνιέ, που αν ξεκινήσει θα μείνει στον πάγκο ο Βιγιαφάνιες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x