Αγγλία

«Όλοι μιλούν για Μέσι-Ρονάλντο, αλλά υπάρχει και ο Ντε Μπρούινε»!

Με τους Ρονάλντο και Μέσι συνέκρινε τον Κέβιν Ντε Μπρούινε ένας παλαίμαχος Άγγλος διεθνής.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-1 επί της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Βέλγος άσος των «πολιτών» βρήκε πολλούς χώρους απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», σκόραρε το πρώτο γκολ και το δεύτερο της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα προήλθε από δική του προσπάθεια.

«Η Σίτι μπορεί να φτάσει ως τους "4" του Champions League. Εκεί, συνήθως μιλάμε για θέσεις που καταλαμβάνουν ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Υπάρχει στη Σίτι τέτοιος παίκτης; Όχι ακόμα, αλλά προσέξτε τον Ντε Μπρούινε, φέτος μπορεί να καταλήξει να μπει στη συζήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής, Σταν Κόλιμορ.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x