Αγγλία

Όλοι θέλουν τον Κλοπ!

Σάλος με την είδηση της αποχώρησης του Κλοπ από την Ντόρτμουντ. Ήδη υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στις ομάδες που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την απόφαση αυτή του Γερμανού.

Σάλος με την είδηση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από την Ντόρτμουντ. Ήδη υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στις ομάδες που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την απόφαση αυτή του γερμανού τεχνικού.

Ιδιαίτερα στην Αγγλία τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν… Σε πολλούς το μυαλό πηγαίνει στην Άρσεναλ λόγω της έντονης φημολογίας που είχε αναπτυχθεί στο παρελθόν. «Η απόφαση του Κλοπ θέτει σε κατάσταση συναγερμού την Άρσεναλ», αναφέρει η Telegraph. Αντίστοιχα, υποθέτουν ότι η Λίβερπουλ μπορεί να είναι… μπλεγμένη με την υπόθεση, αλλά και για τις δύο ομάδες συνεκτιμούν ένα σημαντικό γεγονός. Πως τόσο η Άρσεναλ όσο και η Λίβερπουλ έχουν προπονητές που δεν φαίνεται να κινδυνεύει η θέση τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αντίθετα με αυτές τις περιπτώσεις, το όνομα της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει και ο πάγκος της για τον Κλοπ φαντάζει το ιδανικό πόστο, με πολλά χρήματα διαθέσιμα, για μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x