Αγγλία

Ολοκληρώνει το έπος της η Λέστερ

Η Λέστερ κατακτά μαθηματικά τον τίτλο με νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μαν. Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Κάποτε έμοιαζε απίθανο. Στην πορεία της σεζόν όλοι είπαν «λες;». Πλέον φτάσαμε στο σημείο η Λέστερ να βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League. Μπορεί να το κάνει ακόμη και το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, αν νικήσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Ούτως ή άλλως της αρκούν τρεις βαθμοί στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές για να ολοκληρώσει το θαύμα, ό,τι κι αν κάνει η δεύτερη Τότεναμ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν υπολογίζει στον κορυφαίο του σκόρερ, Τζέιμι Βάρντι, που είναι τιμωρημένος, ενώ στον αντίποδα ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα έχει διαθέσιμους τους Σο και Σβαϊνστάιγκερ για τους «διαβόλους», που βρίσκονται στο -5 από την τέταρτη Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Η Τότεναμ το βράδυ της Δευτέρας δοκιμάζεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι και βρισκόμενη στο -7 από τις «αλεπούδες» ίσως το λονδρέζικο ντέρμπι να μην έχει καμία σημασία για τον τίτλο.

Η Μαν. Σίτι αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον έχοντας το μυαλό της στη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μην υπολογίζει στους Σίλβα και Τουρέ.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νόριτς δίχως τους Καθόρλα και Τσάμπερλεϊν, ενώ η Λίβερπουλ χωρίς Οριγκί, Τσαν, Σακχό και πιθανότατα Κουτίνιο κοντράρεται με τη Σουόνσι σκεφτόμενη όμως ήδη τον επαναληπτικό με τη Ρεάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Σάββατο, 30/4 (17:00)
Έβερτον-Μπόρνμουθ
Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας
Γουότφορντ-Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ
Άρσεναλ-Νόριτς 19:30

Κυριακή, 1/5
Σουόνσι-Λίβερπουλ (14:00)
Μαν. Γιουνάιτεντ-Λέστερ (16:05)
Σαουθάμπτον-Μαν. Σίτι (18:30)

Δευτέρα, 2/5
Τσέλσι-Τότεναμ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (37η)

Σάββατο, 7/5 (17:00)
Νόριτς-Μαν. Γιουνάιτεντ (14:45)
Άστον Βίλα-Νιούκαστλ
Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ
Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ
Σάντερλαντ-Τσέλσι
Γουέστ Χαμ-Σουόνσι
Λέστερ-Έβερτον (19:30)

Κυριακή, 8/5
Τότεναμ-Σαουθάμπτον (15:30)
Λίβερπουλ-Γουότφορντ (18:00)
Μαν. Σίτι-Άρσεναλ (18:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x