Champions League

Ολοκλήρωσε τη δουλειά η ΤΣΣΚΑ

Στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που επικράτησε 2-0 της Γιουνγκ Μπόις και θα βρεθεί στην κλήρωση της Πέμπτης.

Την... τύχη της ΑΕΚ είχε και η Γιούνγκ Μπόις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, η οποία καθάρισε με δύο νίκες τους Ελβετούς και προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με υποθήκη το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία και καθαρό μυαλό παρατάχθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ξεκίνημα του αγώνα με την Γιουνγκ Μποις. Οι Ρώσοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και δημιούργησαν καταστάσεις στην εστία της ελβετικής ομάδας.

Μετά από σειρά ευκαιριών η ΤΣΣΚΑ χτύπησε στο καλύτερο για την ίδια, χρονικό σημείο, καθώς στο 45΄ο Φερνάντες βρήκε τον Γκιόρκι Σενίκοφ, που άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 και απλοποίησε τα πράγα για την υπόθεση πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνγκ Μπόις προσπαθησε να φέρει το ματς στα ίσα και δημιούργησε κάποιες φάσεις στην εστία του Ακινφέεφ. Ωστόσο, ο Άλαν Τζακόεφ στο 64΄σημείωσε το 2-0 για τους Ρώσους και ουσιαστικά αποτελείωσε την Γιουνγκ Μπόις που θα συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ενδεκάδες:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Βέρμπλουμ, Βασίν, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Τζακόεφ, Βιτίνιο, Γκολόβιν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Τσάλοφ

Γιουνγκ Μπόϊς: Μπαλμους, Μπέργκεν, Μπερτον, Σουλειμάνι, Ραβέτ, Ασάλε, Ενσαμέ, Μπενίτο, Νούχου, Σανόγκο, Εμπαμπού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x