Europa League

Ολοκλήρωσε το θαύμα της η Έστερσουντ, απίστευτη ανατροπή της Αθλέτικ επί της Χέρτα!

Της… τρελής στον πιο τρελό όμιλο του Europa! Η απίθανη Έστερσουντ νίκησε τη Ζόρια (2-0) και προκρίθηκε στους «32», την ίδια στιγμή που η Αθλέτικ έφερε «τούμπα» τη Χέρτα (3-2) και την έστειλε… σπίτι!

Το… παραμύθι συνεχίζεται στη φάση των «32» του Europa League για την απίστευτη Έστερσουντ του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Έλληνας για φέτος, που πανηγυρίζει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, με την ελπίδα, φυσικά, να ακολουθήσουν και άλλοι ως τα μεσάνυχτα, μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ριέκα

Οι Σουηδοί, που έχουν βαλθεί να τρελάνουν την Ευρώπη, νίκησαν ΚΑΙ τη Ζόρια (2-0) και γιορτάζουν από απόψε άλλη μία ιστορική πρόκριση, στα νοκ-άουτ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, για πρώτη φορά στα -μόλις- 21 τους χρόνια!

Την ίδια ώρα, τεράστιο ματς γινόταν στο Μπιλμπάο, με την Αθλέτικ να φτάσει σε μία επική ανατροπή επί της Χέρτα, με τη γερμανική ομάδα να αποχαιρετά και μαθηματικά την Ευρώπη!

Οι Βάσκοι, με δύο γκολ του Αντούριθ από το σημείο του πέναλτι, ισοφάρισαν αμφότερες φορές τους Βερολινέζους σε 1-1 και 2-2, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να πετυχαίνει το γκολ της μεγάλης νίκης στο 82', ξεραίνοντας τη Χέρτα, που αποκλείστηκε και μαθηματικά.

Πλέον, «όλα τα λεφτά» στην τελευταία αγωνιστική του… τρελού, 10ου ομίλου, είναι το Ζόρια-Αθλέτικ, στην Ουκρανία, με τους γηπεδούχους να θέλουν ΜΟΝΟ νίκη για να βάλουν από κάτω τους Βάσκους και να προκριθούν εκείνοι, ενώ για τα «λιοντάρια» θα αρκεί, απλά, να μην ηττηθεί.

10ος όμιλος:

Έστερσουντ-Ζόρια Λουχάνσκ 2-0
(αυτ. 40' Γκρεσίσκιν, 77' Γκόντος)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χέρτα Βερολίνου 3-2
(πεν. 35', πεν. 66' Αντούριθ, 82' Ινιάκι Γουίλιαμς - 26' Λέκι, 36' Σέλκε)

Η βαθμολογία

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x