Stoiximan Super League

Ολοκληρώθηκε του Βούκοβιτς, πετάει το πρωί για Βέλγιο!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν, πλέον, προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο 29χρονος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και πετάει το πρωί της Πέμπτης για Γκενκ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται ο Γιάγκος Βούκοβιτς!

Ο 29χρονος στόπερ, που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (12/7), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, τα βρήκε σε όλα, οριστικά, πια, με τους Πειραιώτες και το πρωί της Πέμπτης, αφενός θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από την Κόνιασπορ και αφετέρου, ο Σέρβος θα αναχωρήσει για το Γκενκ του Βελγίου.

Θυμίζουμε, η τουρκική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της περί τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός (που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών) θα υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, με αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο ποδοσφαιριστής έρχεται από φουλ προετοιμασία, συνεπώς δεν υπολείπεται σε φυσική κατάσταση και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι, που τον προορίζει για ηγέτη της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x