Stoiximan Super League

Ολοταχώς… αριστερά ο Ολυμπιακός

Για μπακ και χαφ στην αριστερή του πτέρυγα κινείται ο Ολυμπιακός. Ντε Λα Μπέγια και Κοντέντο για τα άκρα της άμυνας, ο Μουνιέ στο προσκήνιο ως εξτρέμ. Κίνηση για Λισάντρο Λόπες από Μπενφίκα.

Για την ενίσχυση της αριστερής του πτέρυγας έχει βάλει μπρος ο Ολυμπιακός, που κινείται τόσο για μπακ, όσο και για εξτρέμ. Άλλωστε η επικείμενη αποχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, αλλά και η ήδη δεδομένη του Ερνάνι ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Για την πρώτη θέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Γαύρο», οι «ερυθρόλευκοι» μιλούν με δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο 30χρονος Ισπανός παίζει τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2018. Φέτος είχε 15 συμμετοχές καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Ο δεύτερος είναι ο Ντιέγκο Κοντέντο, ο 26χρονος Γερμανός που αναδείχθηκε από την Μπάγερν και από το 2014 ανήκει στην Μπορντό (με τους Βαυαρούς να διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του). Φέτος είχε 34 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2018.

Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ «παίζει» ο Αντονί Μουνιέ, ο 29χρονος Γάλλος που είχε απασχολήσει και πέρσι, αλλά τελικά κατέληξε στην Μπολόνια έχοντας 30 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στην Μπενφίκα για τον Λισάντρο Λόπες και περιμένει την απάντηση των «αετών» για τον 27χρονο Αργεντινό στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x