Stoiximan Super League

Ολοταχώς για «διαζύγιο» ΑΕΚ-Λέσκοτ!

Δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί ΑΕΚ και Λέσκοτ, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον 34χρονο. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Γ. Τσακίρης, όλα συγκλίνουν στο ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς… διαζύγιο.

Λέσκοτ ήταν και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πάει…

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM, αυτήν τη στιγμή όλα συγκλίνουν στο ότι η συνεργασία του 34χρονου με την «Ένωση» θα λυθεί, καθώς, αφενός δεν υπάρχει καμία διάθεση από πλευράς διοίκησης να -προσπαθήσει να- διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τον παίκτη, αφετέρου ο τελευταίος… διόλου καίγεται να παραμείνει σε αυτό.

Οι τάσεις φυγής του, άλλωστε -που θεωρούν οι άνθρωποι της «Ένωσης» ότι διέρρευσαν από τον ίδιο τον παίκτη στον Τύπο- δημιούργησαν το θέμα, μία στάση, από τον Άγγλο, που έκανε πραγματικά έξαλλους τους «κιτρινόμαυρους»!

Μάλιστα, στην ΑΕΚ θεωρούν πως δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η… πικρία του Βρετανού εκδηλώθηκε την ίδια μέρα που ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, καθώς πιστεύουν πως είχε στόχο να πιέσει καταστάσεις, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η απαίτησή του να μεταβεί στην Αγγλία και άλλα αιτήματά του -που δεν προβλέπονται στο συμβόλαιό του…

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου», λοιπόν, κρίνουν ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του, να εμφανίζεται, δηλαδή, προβληματισμένος για το θέμα του τραυματισμού του, όταν η διάγνωση του προσωπικού του γιατρού ήταν ίδια με εκείνη του Λάκη Νικολάου και ενώ ο Άντι Γουίλιαμς έχει εκφράσει την ικανοποίησή του για την πορεία της αποθεραπείας του, και πλέον, στη διοίκηση δεν είναι καθόλου θετικοί στο ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα.

Τουλάχιστον, οι πιθανότητες να… κολλήσει το γυαλί, στις διαδοχικές συναντήσεις, τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τον εκπρόσωπό του, είναι πολύ μικρές και παρότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα (καθώς ο Λέσκοτ έχει ένα πολύ καλό, διετές συμβόλαιο) όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές πάνε για… διαζύγιο.

Όπως και να 'χει, εξελίξεις δεν αναμένονται απόψε, καθώς ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δυο πλευρών (χωρίς να υπάρχει κατάληξη) και θα συνεχιστούν την Τετάρτη, με σκοπό να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x