Europa League

Όλσεν: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα»

Στην υψηλή θερμοκρασία του Ζάγκρεμπ αλλά και στην κούραση από την προετοιμασία απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από την Λοκομοτίβα ο Ρόμπιν Όλσεν.

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στον επαναληπτικό κόντρα στην Λοκομοτίβα παρουσιάστηκε ο Ρόμπιν Όλσεν. Ο γκολκίπερ του «δικέφαλου του Βορρά» μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ τόνισε πως οι προσπάθειες των συμπαικτών του επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την υψηλή θερμοκρασία και την κούραση της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

Για τις καιρικές συνθήκες: «Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολα τα πράγματα σήμερα, όχι τόσο για μένα που δεν έτρεξα πολύ, αλλά για τα παιδιά που ήταν μέσα ήταν δύσκολα. Και δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από τις συνθήκες που υπήρχαν στην Ολλανδία και να παίζεις εδώ με αυτές τις συνθήκες και την ζέστη».

Για την ήττα από μία κατώτερη ομάδα: «Ίσως δεν καταφέραμε λόγω της ζέστης να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θα θέλαμε και κυρίως τα τρεξίματα. Η κούραση είναι μία δικαιολογία και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που θα θέλαμε, ενώ ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος με εμάς να προσπαθούμε να αλλάξουμε το σε βάρος μας 2-0».

Για το τι περιμένει την επόμενη βδομάδα: «Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα και στην εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε καλύτερα στις καιρικές συνθήκες και θα είμαστε και καλύτεροι στην απόδοσή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x