Stoiximan Super League

Όλσεν, ο πρώτος…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σουηδός τερματοφύλακας είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι πιθανό να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός τερματοφύλακας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο 25χρονος γκολκίπερ έφτασε στις 14:30 στη Θεσσαλονίκη και αμέσως συναντήθηκε με τον Φρανκ Άρνεσεν για να συζητήσουν από κοντά τους όρους της συνεργασίας τους, έχοντας συμφωνήσει στα βασικά και πολλές από τις λεπτομέρειες.

Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το αν ο Όλσεν θα πάει άμεσα στην Ολλανδία, καθώς σήμερα στις 10:00 είναι η αναχώρηση για το Ντόρβερθ, ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να μαζέψει κάποια πράγματα του.

Πλέον επόμενος στόχος για τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ είναι η απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και στη συνέχεια θα κινηθεί για κεντρικούς αμυντικούς, αφού όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ του χρόνο θα παίζει με 3-5-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x