Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Από δώδεκα στόπερ με άμυνα από… μεσοαμυντικούς

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να παίζει με κέντρο άμυνας τους μεσοαμυντικούς Ρομαό και Ταχτσίδη, ενώ πέρασαν από τα χέρια του μέσα στους προηγούμενους μήνες ένα σωρό στόπερ.

Το γεγονός ότι ο Αλεξί Ρομαό μοιάζει ο πιο αξιόπιστος στόπερ του Ολυμπιακού, ενώ κανονική του θέση είναι αυτή του μεσοαμυντικού, αλλά και ότι όταν αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τη θέση του στα μετόπισθεν πήρε ένας άλλος μέσος, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον 19χρονο Δημήτρη Νικολάου να είναι η μοναδική εναλλακτική στον πάγκο μαρτυρά ότι κάτι δεν πήγε καλά στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής. Όχι χθες, αλλά από το καλοκαίρι. Για να μην πάμε και πιο πίσω…

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους για το κέντρο άμυνας τον μέχρι τώρα ανενεργό Μποτία, τον Σισέ που χθες ήταν εκτός 18άδας, τον τραυματία Βούκοβιτς, τον Ένγκελς που κόστισε 7 εκατ. ευρώ κι έχει δεχτεί έξι γκολ από την ΑΕΚ σε δύο επισκέψεις στο ΟΑΚΑ μέσα σε ένα μήνα (είχε προηγηθεί το 3-0 με την Άντερλεχτ) και τον άπειρο Νικολάου.

Από τα «χέρια» του Ολυμπιακού όμως πέρασαν αυτό το καλοκαίρι ο Ρέτσος που πωλήθηκε στη Λεβερκούζεν, ο Ρισβάνης που ήρθε με υποσχέσεις αλλά δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, ο Βιάνα που απογοήτευσε και παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπράγκα, ο Γούτας που δεν πήρε ποτέ ευκαιρία και επίσης δόθηκε δανεικός στη Σεντ Τρούιντεν, αλλά ακόμη και οι Σιόβας (που πωλήθηκε στη Λεγκανές), Ασίγκμπα (που έφυγε ελεύθερος στη Λαμία) και Βούρος (που αποδεσμεύτηκε και υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x