Stoiximan Super League

Ολυμπιακός για… ανάκαμψη

Με τις γνωστές απουσίες σημαντικών μονάδων, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου θέλει να βάλει stop στο αρνητικό σερί δύο ηττών ενόψει Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, σ' ένα παιχνίδι που βαθμολογικά δεν έχει σημασία, αλλά σίγουρα έγινε σημαντικό (γι' άλλους λόγους) για τους ερυθρόλευκους.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του (με ΑΕΚ και Άντερλεχτ) και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι στο μεγάλο λιμάνι δε θέλουν ούτε να... σκέφτονται το ενδεχόμενο τρίτου σερί αρνητικού αποτελέσματος.

Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με την Άντερλεχτ για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως στο μεγάλο λιμάνι θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» απέναντι στην Άντερλεχτ.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο με πολλές και σημαντικές απουσίες, καθώς είναι εκτός οι Πάρντο, Ερνάνι και Σιόβας (τραυματίες) αλλά και οι Μιλιβόγεβιτς – Μποτία που είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή τους στο αυριανό παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα είναι αναγκασμένος να κάνει πολλές αλλαγές στη βασική εντεκάδα της ομάδας του στο αυριανό ματς, με την αποστολή των πρωταθλητών να είναι η ακόλουθη. Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βούρος.

* Ο Σιόβας έκανε και χθες συντηρητικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x