Stoiximan Super League

«Ολυμπιακός και Γαλατά για Μπαλάντα»!

Μια… κολόνα για την άμυνα του Ολυμπιακού! Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται ξανά για τον Έντερ Μπαλάντα, ενώ στο «κόλπο» της απόκτησής του είναι και η Γαλατάσαραϊ.

Έναν ποδοσφαιριστή, που, σε περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός αποφασίσει να… ξηλωθεί για να τον αποκτήσει, θα λύσει, πιθανότατα, εν πολλοίς, το πρόβλημά του στο κέντρο της άμυνας, αποκαλύπτουν ισπανικά Μέσα πως «κοιτάζουν» οι Πειραιώτες!

Πρόκειται για τον Έντερ Μπαλάντα! Τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό από την Κολομβία, που αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του (όσοι «λιώνουν» στο Manager αποκλείεται να μην τον ξέρουν), παρότι η καριέρα του, προς το παρόν, δεν έχει «απογειωθεί», όπως αναμενόταν. Θυμίζουμε, δε, πως είχε «παίξει» και πέρυσι στο ρεπορτάζ του πρωταθλητή Ελλάδας.

Όπως γράφουν στο ισπανικό Don Balon, λοιπόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αργεντινής, καθώς «πιάνει» θέση ξένου, με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη Γαλατάσαραϊ, να καλοβλέπουν την περίπτωσή του!

Υπάρχει, φυσικά, ένα αλλά… Ο Μπαλάντα κοστίζει γύρω στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τους «ερυθρόλευκους», ενώ η «Γαλατά», που είναι πιο… άνετη οικονομικά, έχει τον διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη, που της έχει επιβάλει η UEFA. Σε αυτό το κομμάτι, δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει το «μπαμ», υπερτερεί των Τούρκων.

Το εν λόγω δημοσίευμα, ωστόσο, τονίζει πως «ο Μπαλάντα είναι πιο κοντά στο να γνωρίσει την Κωνσταντινούπολη, από τον Πειραιά». Μένει να δούμε την κατάληξη που θα έχει το θέμα. Πρόκειται, πάντως, για μία εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού, που διαθέτει όλο το «πακέτο»: Έχει εξαιρετική φυσική δύναμη, πολύ σωστές τοποθετήσεις, είναι αξιοπρεπής στο ψηλό παιχνίδι (έχει ύψος 1,82.) και γρήγορος, ενώ μπορεί, όταν χρειαστεί, να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x