Stoiximan Super League

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Ντιέγκο Ρέγες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Φενέρ, Ντιέγκο Ρέγες, βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ.

Την περίπτωση του Ντιέγκο Ρέγες φαίνεται πως εξετάζει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μεξικάνικης ιστοσελίδας «futboltotal.com.mx», η Φενερμπαχτσέ θέλει να πουλήσει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό και οι δύο ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Ρέγες ανήκει στην Φενέρ, έπαιξε στον τουρκικό σύλλογο για μισό χρόνο και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λεγανές. Έχει ύψος 1,90μ., είναι δεξιοπόδαρος και έχει συμβόλαιο με τους Τούρκους μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζεται πως τόσο στην Τουρκία όσο και στο Μεξικό υπάρχει πληροφόρηση πως ο παίκτης ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για την Τίγκρες αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

O Ρέγες ξεκίνησε την καριέρα του από την Κλαμπ Αμέρικα και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πόρτο, Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρ και Λεγανές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x