Stoiximan Super League

«Ολυμπιακός και Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρονται για Μπονγκοντά»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Τραμπζονσπόρ για τον Τεό Μπονγκοντά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Βέλγου, στον ισπανικό Τύπο.

Κούρσα για... δύο είναι η περίπτωση του Τεό Μπονγκοντά!

Μιλώντας στον ισπανικό Τύπο, ο μάνατζερ του εξτρέμ της Θέλτα επιβεβαίωσε πως Ολυμπιακός και Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρονται για τον πελάτη του και πως μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι επίσημες προτάσεις τους στην ομάδα του Βίγκο.

«Ο Ολυμπιακός και η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρονται για τον Μπονγκοντά και σήμερα ή αύριο περιμένουμε τις επίσημες προτάσεις τους», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του 22χρονου εξτρέμ στην ιστοσελίδα «La Voz» και πρόσθεσε πως ακόμη δεν γνωρίζει για το αν οι προτάσεις προς τον πελάτη του είναι για δανεισμό του από τη Θέλτα ή αγορά.

«Έχει σημασία αν μιλάμε για αγορά η δανεισμό. Περιμένουμε τις επίσημες προτάσεις των δύο ομάδων για να δούμε», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Μπονγκοντά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανάλογα με την πρότζεκτ που θα του κατατεθεί: «Είμαστε επικεντρωμένοι στο πλάνο μας, καθώς το πιο σημαντικό για εμάς είναι να προστατεύσουμε στον πελάτη μας. Για εμάς, δεν έχει καμία διαφορά η πώληση ή ο δανεισμός, αλλά το πρότζεκτ που θα του παρουσιάσουν».

Από ‘κει και πέρα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως η Θέλτα είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον παίκτη, καθώς δεν τον υπολογίζει, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Τέλος, η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Τραμπζονσπόρ για τον Βέλγο και ο λόγος είναι ο Μπέσνικ Χάσι, καθώς τον γνωρίζει αρκετά καλά, λόγω της θητείας του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του Μπονγκοντά, με την Άντερλεχτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x