Ελλάδα

Ολυμπιακός-Καμπάλα: Σφραγίζουν την πρόκριση στο Youth League οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλειδώσει την πρόκριση απέναντι στην Καμπάλα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, για το Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League είναι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου προέρχονται από το 3-0 του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν και σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (17:00) θέλουν να κλειδώσουν το εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση στο πρώτο ματς. Εκεί όπου στο 3’ ο Μουζακίτης άνοιξε το σκορ, με τον σκόρερ στο 64’ να φτιάχνει το 2-0 του Χ. Κωστούλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Δαρβίρας και επί της ουσίας έγειρε την πλάστιγγα σχετικά με την πρόκριση στην οκτάδα υπέρ των Πειραιωτών.

«Είναι ένα παιχνίδι UEFA Youth League που χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να συνεχίσουμε τόσο τις καλές εμφανίσεις, όσο και το νικηφόρο σερί που έχουμε χτίσει στη διοργάνωση. Το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για εμάς να αγωνιζόμαστε στο στάδιο της πρώτης ομάδας, “Γ. Καραϊσκάκης” και είναι μια τρομερή εμπειρία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προσομοίωση για το τι θα συναντήσουν όσα παιδιά καταφέρουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού», τόνισε πριν το ματς ο Συλαϊδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σίνα, Έξαρχος, Ρολάκης, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Μαυρόπουλος, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Κουράκλης, Λίγδας.

Διαιτητής: Τζέιμι Ρόμπινσον (Βόρεια Ιρλανδία)
Βοηθοί: Άνταμ Τζέφρι (Βόρεια Ιρλανδία), Άντριου Νέθερι (Βόρεια Ιρλανδία)
Τέταρτος: Γιώργος Μπαλαχούτης (Ελλάδα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x