Γενικά

Αντίπαλος Ολυμπιακού: Στους «8» του Κυπέλλου Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ με ανατροπή - Σκόραρε ο Ζάχαβι

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Conference League, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισραήλ, επικρατώντας 3-1 με ανατροπή της Μακάμπι Τζαφά.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισραήλ πήρε το βράδυ της Τετάρτης (28/02) η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία λύγισε εντός έδρας τη Μακάμπι Τζαφά με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Conference League βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25ο λεπτό από την ομάδα της Β κατηγορίας. Ωστόσο, πριν βγει το ημίχρονο, το σύνολο του Ρόμπι Κιν είχε φέρει το ματς στα ίσα με τέρμα του Τούργκεμαν στο 41ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέβασε στροφές και «κλείδωσε» το ματς και την πρόκριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάρη στα τέρματα των Γκολάσα (80') και Ζάχαβι (85'), με τον τελευταίο μάλιστα να «ξεμπουκώνει» και να βρίσκει δίχτυα μετά από 7 διαδοχικά... άσφαιρα ματς.

Να θυμίσουμε πως το πρώτο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τους Ισραηλινούς είναι την Πέμπτη (07/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη μία εβδομάδα αργότερα (14/03) στην Τόπολα της Σερβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x