Γενικά

Με Μπάγερν στους «8» του Youth League ο Ολυμπιακός

Το υψηλό εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου θα κληθούν να ξεπεράσουν τα... φοβερά και τρομερά παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στα προημιτελικά του Youth League.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα επικό come-back κόντρα στη Λανς από το βάρος του 2-0 και πήρε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι την πρόκριση στα προημιτελικά του Youth League.

Μια ιστορική πρόκριση, με τους «ερυθρόλευκους» να περνούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτή τη φάση και να αποτελούν μία από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στο εν λόγω ηλικιακό γκρουπ.

Στον μονό νοκ-άουτ προημιτελικό που θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Μαρτίου, τα φοβερά και τρομερά παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας υπερδύναμης της Ευρώπης.

Ο λόγος για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία καθάρισε δύσκολα με 3-2 τη Φέγενορντ και θα φιλοξενήσει στα μέσα του ερχόμενου μήνα τους Πειραιώτες στη Βαυαρία για το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών του Youth League.

Οι Βαυαροί μάλιστα προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, οι Ολλανδοί έψαξαν ασύλληπτη ανατροπή αλλά δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν και έμειναν εκτός συνέχειας...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x